Tekstiilitaiteilija Heidi Linsénin ja runoilija Sinikka Huuskon muodostama taidekollektiivi on jo parin vuoden ajan kutsunut esityksissään pohtimaan kenelle kaupunki kuuluu, onko se yhtä saavutettavissa ja turvallinen sinulle kuin minulle.

Olen yksi onnekkaista, jotka valittiin mukaan vuoden 2024 Purkutaide -hankkeeseen. Näyttely kantaa nimeä Ihmemaa X, enkä voisi olla enemmän innoissani, etenkin tavattuani muut taiteilijat ja kuultuani heidän ideoitaan. Kokonaisuudesta tulee todella vaikuttava.

Olen mukana Tiia Henrikssonin kuratoimassa yhteisnäyttelyssä Espoon Lippulaivassa kymmenellä teoksella. Näyttelyssä on lisäkseni teoksia seuraavilta lahjakkailta tekijöiltä: Tiia Henriksson, Timo Ahjotuli, Liisa Tuulikki, Milla Alftan, Outi Antila, Anna Blomqvist, Emmi Granlund, Yasushi Koyama, Suvi Nurmi, Lotta Sirén, Netta Verma ja Jasmin...

Viime vuosina yhä useammat ovat löytäneet käsityön keinona vaikuttaa ja ottaa kantaa. Käsityö itseilmaisun keinona muuttaa jatkuvasti muotoaan ja kannanottoja tehdään aina uusilla tekniikoilla ja uusista aiheista. Taitoliiton ja KSL-opintokeskuksen yhteistyönä tuottama jurytetty Käsityöaktivismi-näyttely koottiin anonyymilla haulla, hakijoita oli...

18.-20.11.2022 viikonloppuna järjestettävissä Suomen Kädentaidot -messuilla on myös näyttelyni. Esillä on niin viisi ennennäkemätöntä kuin lukuisia aiemmissa näyttelyissä olleita töitäni. Minulle erityisen tärkeää on saada esille lahjoitusteokseni "Oui...et alors?" sekä "Tu n`es pas invité".

Lahjoitan teokseni Oui...et alors? Ihmisoikeusliiton Yksikin tyttö on liikaa -kampanjaan. Lahjoittamalla 550€ Ihmisoikeusliitolle teos on sinun. Ihmisoikeusliitto on jo 20 vuotta tehnyt tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaista työtä Suomessa.