Viime vuosina yhä useammat ovat löytäneet käsityön keinona vaikuttaa ja ottaa kantaa. Käsityö itseilmaisun keinona muuttaa jatkuvasti muotoaan ja kannanottoja tehdään aina uusilla tekniikoilla ja uusista aiheista. Taitoliiton ja KSL-opintokeskuksen yhteistyönä tuottama jurytetty Käsityöaktivismi-näyttely koottiin anonyymilla haulla, hakijoita oli...

18.-20.11.2022 viikonloppuna järjestettävissä Suomen Kädentaidot -messuilla on myös näyttelyni. Esillä on niin viisi ennennäkemätöntä kuin lukuisia aiemmissa näyttelyissä olleita töitäni. Minulle erityisen tärkeää on saada esille lahjoitusteokseni "Oui...et alors?" sekä "Tu n`es pas invité".

Lahjoitan teokseni Oui...et alors? Ihmisoikeusliiton Yksikin tyttö on liikaa -kampanjaan. Lahjoittamalla 550€ Ihmisoikeusliitolle teos on sinun. Ihmisoikeusliitto on jo 20 vuotta tehnyt tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaista työtä Suomessa.

Suomalaista taidekäsityötä esittelevä yhteisnäyttely Oozing Natural Skill siirtyy Kiina Covid-tilanteen vuoksi jo toistamiseen. Avajaisia oli tarkoitus juhlia kertaalleen jo kesällä 2022, uusi yritys oli elokuussa 2022, mutta valitettavasti Covidin yhä ollessa aktiivinen ja Kiinan tiukan suhtautumisen vuoksi näyttely siirtyy vuodelle 2023.

Kaupungin yhteisten tilojen turvallisuutta kommentoiva monitaiteellinen tapahtuma/installaatio 18.8.2022 Hämeentien skeittipuistossa klo 22 alkaen.